Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΚΕΘΑ: Καταδικάζουμε την αστυνομική καταστολή σε βάρος απεργών


Ανακοίνωση της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα:

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (Κ.ΕΘ.Α.) καταδικάζει την αναίτια και απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος των απεργών στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που διαδήλωναν την αντίθεσή τους στη μετατροπή του λιμανιού σε ΝΑΤΟϊκό προγεφύρωμα εφόδου προς την Αν. Ευρώπη. 
Καταδικάζουμε την επιδίωξη της κυβέρνησης της ΝΔ να περάσει με κάθε τρόπο  την πολιτική της όλο και βαθύτερης εμπλοκής της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ, αυξάνοντας τους κινδύνους για το λαό μας.
Η Κ.ΕΘ.Α καλεί τους απόστρατους στρατιωτικούς να δυναμώσουν τον αγώνα τους για να σταματήσει κάθε εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγεται, για την αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, καθώς και για να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανονατοϊκές βάσεις στη χώρα μας.
Επίσης απαιτούμε από την κυβέρνηση, που φέρει ακέραια την ευθύνη για την απαράδεκτη καταστολή στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, να αποσυρθεί το ανυπόστατο κατηγορητήριο και να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι οι συλληφθέντες.

7/4/2022
Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (Κ.ΕΘ.Α.) 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια