Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στοιχεία για την κεταμίνη ζητεί από τον ΕΟΦ η ανακρίτρια


Στοιχεία για την ουσία κεταμίνη ζητεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων η 18η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την ανάκριση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στην υπόθεση της Πάτρας.


Με σχετικό αίτημά της η δικαστική λειτουργός ζητεί να της διαβιβαστούν στοιχεία για τη συγκεκριμένη ουσία και, ειδικότερα να ενημερωθεί:

 

- Πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και

- Με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα, με στόχευση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της  Αχαΐας.

 

Την ίδια ώρα, η ανάκριση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε νοσηλευτικό προσωπικό από το «Καραμανδάνειο» της Πάτρας και αύριο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

 

Παράλληλα, η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη φέρεται να εξετάζει αιτήματα προς την ανακρίτρια που θα μπορούσαν να στηρίξουν περαιτέρω την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται ακόμη και αίτημα προς τη δικαστική λειτουργό να ζητήσει από την προμηθεύτρια του απινιδωτή-βηματοδότη εταιρεία στοιχεία για το εάν είναι δυνατόν ο απινιδωτής της  Τζωρτζίνας να έχει καταγράψει και να παραμένουν καταγεγραμμένα στοιχεία για την ακριβή ώρα που άρχισε η δυσλειτουργία  της  καρδιάς του κοριτσιού.




Πηγή: naftemporiki.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια