Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Πως ο "άνθρωπος της νύχτας" με το ...πλούσιο πελατολόγιο έπεσε στα χέρια των αστυνομικών - "Πιάστηκε" με κοκαΐνη


Δεν πρόλαβε να βγει από την φυλακή και πάλι συνελήφθη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Ο πατρινός , άνθρωπος της νύχτας, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24 έεσε σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Μ. Πέμπτης.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες "μπλόκαραν" το αυτοκίνητό του , στην περιοχή του γηέδου "Τόφαλος" και σε έρευνα που πραγματοποίησαν βρήκαν 59 γραμμάρια κοκαϊνης και 1.500 ευρώ.

Ο άνδρας είχε το 2021 αποφυλακιστεί μετά από καταδίκη του για εμπορία ναρκωτικών, μάλιστα στο "πελατολόγιο" του είχε πολλούς ανθρώπους της νύχτας από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Εξάλλου, λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί έκαναν "ντου" σε καφενείο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας όπου εντόπισαν 16γραμμάρια κοκαϊκνη και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τον άνδρα να κινείται με όχημα και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν δεκατέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες, με (59,5) γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των (1.580) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (16,4) γραμμάρια κοκαΐνης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο κατηγορούμενος από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται περίπου στις 6.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: tempo24.news








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια