Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Μαθητής εκμυστηρεύτηκε σε δασκάλα ότι τον ξυλοκόπησε η μητέρα του





Στη γυναίκα ασκήθηκε ποινική δίωξη - Διαπιστώθηκε ότι ο 15χρονος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και από τον πατέρα του στο παρελθόν Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη βρίσκεται μία μητέρα στο Ηράκλειο, καθώς υπήρξε καταγγελία σε βάρος της ότι χτύπησε τον ανήλικο γιο της.



Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες όταν ο 15χρονος πήγε σε Ωδείο του Ηρακλείου όπου κάνει μάθημα και φαίνεται να είπε στην δασκάλα του ότι η μητέρα του τον χαστούκισε, ενώ μετά από ερωτήσεις της δασκάλας ο ανήλικος ανέφερε ότι και στο παρελθόν του είχε επιτεθεί και ο πατέρας του.






Η δασκάλα αμέσως κατήγγειλε το συμβάν στις αρχές με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν την μητέρα, ενώ σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος του πατέρα.

Η μητέρα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη και αναμένεται το πρωί της Παρασκευής να δικαστεί από το Αυτόφωρο Δικαστήριο.



Ο 15χρονςο μαθητής έχει μεταφερθεί στην Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ καθώς δεν υπήρχε άλλος συγγενής στον οποίον θα μπορούσε να μείνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 15χρονος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε στοιχείο της υπόθεσης προκειμένου να διαπιστωθεί η καταγγελία.


Πηγή: www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια