Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Σε συναγερμό η ΕΛΑΣ για το ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ -Ερωτηματικό για τους Γάλλους στην Τούμπα








Αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα, ιδιαίτερα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στους δρόμους της Μασσαλίας.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μέτρα ασφαλείας που θα αντικατοπτρίζουν την ετοιμότητά των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThessToday.gr σε περίπτωση που ταξιδέψουν Γάλλοι οπαδοί στη Θεσσαλονίκη -ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η απαγόρευση ή όχι- τότε η ΕΛΑΣ θα τεθεί σε ακόμη μεγαλύτερη επιφυλακή, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Αρμόδιες πηγές μεταφέρουν στο ThessToday.gr ότι το σχέδιο που εκπονείται περιλαμβάνει όλα τα ενδεχόμενα και ανάμεσα στα μέτρα που προβλέπονται είναι εμφανής παρουσία αστυνομικών, ενώ ο κλοιός της ΕΛΑΣ θα γίνεται πιο αυστηρός όσο πλησιάζει η ώρα της έναρξης του αγώνα.

Πάντως, έως αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση ή συνομιλία ανάμεσα σε ελληνικές αρχές και Μαρσέιγ, παρά τις διαρροές από Γαλλία που ανέφεραν ότι «η ΕΛΑΣ μετέφερε σε στελέχη της Μαρσέιγ ότι δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των οπαδών της μετά από από τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα».

Ακυρώνουν το ταξίδι οι Γάλλοι

Μπορεί να εκκρεμεί η επίσημη απόφαση και τα πάντα να εξαρτώνται από την UEFA, ωστόσο, από τα ΜΜΕ της Γαλλίας προκύπτει η είδηση πως οι οπαδοί της Μαρσέιγ ακυρώνουν ήδη το προγραμματισμένο τους ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη μετά τα όσα σημειώθηκαν στη Μασσαλία.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα, η Μαρσέιγ δικαιούται κάτι παραπάνω από 1.000 εισιτήρια για την Τούμπα, ωστόσο η UEFA «ζυγίζει» τα δεδομένα και αναμένεται να αποφασίσει για το τι θα πράξει ενόψει της ρεβάνς, μετά την συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά αν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στη Γαλλία, τότε η αναμέτρηση θα διεξαχθεί ούτως ή άλλως χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς.








Πηγή: www.thesstoday.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια