Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεσσηνία: Επισκέψεις του ΚΚΕ στα Αστυνομικά Τμήματα, τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Λιμεναρχεία


Στα Αστυνομικά τμήματα, τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες και τα Λιμεναχεία του νομού Μεσσηνίας, πραγματοποιεί επισκέψεις αυτές τις μέρες αντιπροσωπεία της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της ΤΕ, αποτελούμενη από τον Νίκο Διασάκο, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και τον Αργύρη Σμυρνή, πλοίαρχο Λ.Σ. ε.α. επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Καλαμάτας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας. Ο Σαράντος Κουκούμης, δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας και μέλος της ΤΕ και ο Κώστας Καπερώνης μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας επισκέφτηκαν, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Α.Τ. και το Λιμεναρχείο Κυπαρισσίας. Αντιπροσωπεία της ΤΕ με επικεφαλής το Σαράντο Κουκούμη, επισκέφτηκε το Π.Κ. και το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Οι αντιπροσωπείες του ΚΚΕ ανέδειξαν τις θέσεις του κόμματος για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία, τους ανταγωνισμούς και τους σχεδιασμούς μεταξύ των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και της Ρωσίας για τις σφαίρες επιρροής και την εκμετάλλευση του πλούτου της περιοχής, την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και τους κινδύνους που αυτή ενέχει, τις συνέπειες από αυτόν, το κύμα ακρίβειας που ταλανίζει τον ελληνικό λαό στην Ενέργεια, στα καύσιμα και στα είδη διατροφής.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται τη Δευτέρα 4 Απρίλη, όπου ο Θεοδωρακόπουλος Χρήστος, δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης και μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας και ο Νικολόπουλος Γεράσιμος, μέλος της ΤΕ, θα επισκεφτούν τα Α.Τ. Μεσσήνης και Μελιγαλά και τα Π.Κ. Μεσσήνης και Πεταλιδίου.


Πηγή: alt.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια