Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Χρήστος Συνδρεβέλης συγχαίρει τους αστυνομικούς της Δ.Α. Κέρκυρας


Ανάρτηση του Αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ:

Φ/κο στιγμιότυπο απο την σημερινή (27.4.22) εθιμοτυπική επίσκεψη του Προεδρείου της Ε.Α.Υ.Κ με τον Διευθυντή της Α.Δ Κέρκυρας Αστυνομικό Διευθύντή κ. Σκολαρίκη,που έλαβε χώρα στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας. Στο πλαίσιο της επισκέψεώς μας είχαμε την χαρά να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε και με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κα Μερόπη Υδραίου καθώς και με τον Αντιδήμαρχο Χαρης Γιωτης και τον πρόεδρο του ΔΣ κο Μεταλληνό για την ανάγκη ενίσχυσης της ΑΔ Κέρκυρας με στελεχιακό δυναμικό , προκειμένου ανταπεξέλθουν,οι συνάδελφοί μας στις αυξανόμενες υπηρεσιακές ανάγκες ,που προκύπτουν εν όψει της θερινής περιόδου!!!


Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην θετική συμβολή αλλά και να εκφράσουμε συγχαρητήρια στους συνάδελφους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας για τα άψογα μέτρα Τάξης - Τροχαίας - Ασφάλειας , που έλαβαν κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα, έτσι ώστε οι χιλιάδες των επισκεπτών να βιώσουν το Λαμπρό Πάσχα της Κέρκυρας ,χωρίς προβλήματα!!! 

Οφείλουμε ένα Ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους συναδέλφους ,που τις Άγιες μέρες έθεσαν εαυτούς στις υπηρεσίες του Πολίτη!!!!

 Συνδρεβέλης Χρήστος Αντιπρόεδρος Οικονομικών Θεμάτων Π.Ο.ΑΣ.Υ










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια