Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη της ΕΑΠΣ στον Γιώργο Πατούλη


Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Τσίγκας, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Ξηροκώστας και ο Ταμίας Ιωάννης Αρτοποιός συνομίλησαν με τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Η ανακοίνωση:

Την 18 Απριλίου 2022, αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τσίγκα Κωνσταντίνο, τον Γενικό Γραμματέα Ξηρόκωστα Κωνσταντίνο και τον ταμία Αρτοποιό Ιωάννη, επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη με τον οποίο συνομίλησαν σχετικά με τη συνεργασία και τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής τόσο στις πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή της Αττικής κατά το διάστημα του περασμένου καλοκαιριού ,όσο και στις έντονες χιονοπτώσεις του προηγούμενου χειμώνα.

Από την πλευρά του ο κύριος Περιφερειάρχης μας διαβεβαίωσε ότι η συνδρομή και η υποστήριξη της περιφέρειας Αττικής θα είναι διαρκής για την επίτευξη του κοινού στόχου που δεν είναι άλλος από την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Από την πλευρά μας μεταφέρθηκε ότι τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του κου Περιφερειάρχη Αττικής έναν άξιο και μαχητικό συμπαραστάτη, γεγονός που μας δίνει δύναμη ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την επιτυχία του κοινού μας σκοπού, την αντιμετώπιση και κατά το δυνατόν ελαχιστοποίηση των πυρκαγιών της Αττικής.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια