Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρέθυμνο: Τραυματίστηκε στην πρώτη διάρρηξη αλλά δεν πτοήθηκε – «Άνοιξε» μέχρι και ιατρείο του νοσοκομείου







Ούτε μια ούτε δύο αλλά τέσσερις προσπάθειες να διαρρήξει χώρους για να κλέψει έκανε ένας Αλβανός, γνώριμος των αρχών, στο Ρέθυμνο.



Ο άνδρας τα ξημερώματα της Κυριακής, έσπασε την τζαμαρία σούπερ μάρκετ προκειμένου να μπορέσει να μπει για να κλέψει, κάτι που κατάφερε αποσπώντας από την επιχείρηση 50 ευρώ.

Ωστόσο κατά την… προσπάθειά του τραυματίστηκε από τα τζάμια. Ο αλλοδαπός πήγε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήγε σε ένα ιατρείο, εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος, προκειμένου να κλέψει, ωστόσο παρά την αναστάτωση που προκάλεσε στον χώρο δεν κατάφερε να βρει τίποτα.

Ο άνδρας δεν πτοήθηκε ούτε από τον τραυματισμό του ούτε από την αποτυχημένη απόπειρα κλοπής εντός του νοσοκομείου, συνέχισε την δράση του και διέρρηξε αυτή τη φορά ένα σουβλατζίδικο. Ούτε εκεί όμως στάθηκε …τυχερός αφού το ταμείο ήταν άδειο!


Ο αλλοδαπός δεν απογοητεύτηκε και «επισκέφθηκε» ακόμα ένα σουβλατζίδικο στο οποίο, αφού το διέρρηξε κατάφερε να εντοπίσει και να πάρει 50 ευρώ.

Από την προανάκριση της ασφάλειας Ρεθύμνου μαρτυρίες και πληροφορίες ο άνδρας βρέθηκε την Κυριακή το μεσημέρι να πίνει καφέ του σε παραλιακή καφετέρια του της πόλης και συνελήφθη

Πηγή:www.creta24.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια