Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κατηγορούμενος για τρομοκρατία συνελήφθη για εμπόριο κοκαΐνης


Επάνω σε έναν παλιό γνώριμο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έπεσαν τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών κατά την επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας, τα μέλη της οποίας διακινούν κοκαΐνη σε περιοχές της Αττικής.


Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά δέκα κιλά της ναρκωτικής ουσίας. Αρχικά πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα, τα οποία για λογαριασμό των υπολοίπων μελών μετέφεραν με ταξί πέντε κιλά κοκαΐνης. Στη συνέχεια, πέρασαν χειροπέδες σε ακόμα δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο κατηγορούμενος για υπόθεση τρομοκρατίας.

α έναν υπήκοο Αλβανίας, 36 ετών σήμερα, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2015 είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη από την Αντιτρομοκρατική, καθώς δακτυλικό και παλαμικό αποτύπωμά του είχε εντοπιστεί σε οίκημα, το οποίο χρησιμοποιούσαν για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, στην Περαχώρα Λουτρακίου.



Σύμφωνα με την τότε έρευνα, ο 36χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης είχε έρθει στην Αθήνα και βοηθούσε στο «Σχέδιο Γοργοπόταμος», το οποίο προέβλεπε την ανατίναξη στις Φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να αποδράσουν ο Νίκος Μαζιώτης και μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Ο 36χρονος κατηγορήθηκε ότι εκτελούσε χρέη οδηγού, προκειμένου να αγοραστούν υλικά για την κατασκευή βομβών, αλλά και για να γίνει κατόπτευση του χώρου.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣΑΡΙΩΤΗΣ  

Πηγή: huffingtonpost.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια