Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη - Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος




Έφτασε στα δικαστήρια ο Δημήτρης Λιγνάδη


Συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον κατηγορούμενο να φτάνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας λίγο πριν τις 8:30 το πρωί.



Η πολύκροτη δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου που κατηγορείται για «βιασμό κατά συρροή» ανηλίκων και νεαρών ανδρών συνεχίζεται με καταθέσεις θυμάτων.

Υπενθυμίζεται πως την 1η Απριλίου έγινε η κατάθεση του δεύτερου φερόμενου ως θύματος, σε φορτισμένο κλίμα.

Ο 25χρονος σήμερα άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο περιέγραψε τον τρόπο που κακοποιήθηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο, το καλοκαίρι του 2015 λέγοντας, πως όσα βίωσε εκείνο το βράδυ στα χέρια του κατηγορούμενου ήταν «ακριβώς τα ίδια» με αυτά που είχε ζήσει όταν ήταν πέντε ετών από τον θείο του. Διευκρίνισε δε, πως αποφάσισε να καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά «για να υπάρξει Δικαιοσύνη». Ο μάρτυρας ιδιαίτερα φορτισμένος απαντώντας στις ερωτήσεις της έδρας, περιέγραψε το περιστατικό σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου, όπου μαζί με τον Λιγνάδη και ένα ακόμη πρόσωπο (τον Τεό) πήγαν εκεί για «τριήμερο για διακοπές» και για να «δουν παράσταση».





Όπως κατέθεσε, πήγαν όλοι μαζί σε θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο αλλά κάθισαν περίπου μισή ώρα στο αρχαίο θέατρο, διότι είχαν βαρεθεί. Έτσι, όλοι μαζί και ο κατηγορούμενος έφυγαν και πήγαν στο Ναύπλιο.

«Φάγαμε στο Ναύπλιο σε ένα εστιατόριο πίτσες, κάναμε βόλτα και φάγαμε και παγωτό. Μας έδειξε ο κατηγορούμενος την εκκλησία που δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, το κάστρο. Ήταν πολύ ωραία. Πέρναγα πολύ καλά. Ήμουν με τον κατηγορούμενο με ένα άνθρωπο που ήμουν πολύ ερωτευμένος», είπε ο μάρτυρας και συνέχισε:

«Ήταν πια μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Καθίσαμε και οι τρεις στη βεράντα. Ο κατηγορούμενος έβαλε τζιν. Ήμουν κουρασμένος και τους είπα: «παιδιά κλείνουν τα μάτια μου, πάω για ύπνο». Πήγα στο δωμάτιο, ξάπλωσα και ήμουν με ένα σορτσάκι και μια μπλουζίτσα. Κοιμήθηκα μέσα σε λεπτά. Κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω πόνο στη πλάτη, να με τραβάει προς τα πάνω ο κατηγορούμενος».

Στη συνέχεια περιέγραψε, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις του προέδρου, τι έγινε εκείνο το βράδυ, με τον πρόεδρο να τον ρωτάει, εάν είπε κάτι, τη στιγμή που συνέβαιναν, όσα καταγγέλλει.





Πηγή: www.cnn.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια