Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φιλανθρωπικός αγώνας για την στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη


Ποδοσφαιρικό αγώνα για καλό σκοπό θα δώσουν την Πέμπτη 14 Απριλίου στο γήπεδο του Φλαμουλίου, η ομάδα των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με την ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων – Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Ο αγώνας που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα ξεκινήσει στις 15.30, με στόχο την στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη, στις οποίες και θα μοιραστεί το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Στη γιορτινή αυτή περίοδο Π.Ε. Τρικάλων και Αστυνομικοί Υπάλληλοι, επιλέγουν να στείλουν μήνυμα ελπίδας δίνοντας αυτό τον συμβολικό αγώνα, ώστε να μπορέσουν συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τις οικογένειές τους, όπως αξίζει σε όλους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης σημειώνει πως «τις γιορτινές αυτές ημέρες, αλλά όχι μόνο αυτές, καλούμαστε να σκεφτούμε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη. Να σταθούμε δίπλα τους ουσιαστικά, δίνοντας την αναγκαία βοήθεια, αλλά και την ελπίδα ότι η κοινωνία δεν τους έχει ξεχάσει.

Θα είμαστε εκεί για να παράσχουμε την στήριξη μας με κάθε τρόπο στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθειας, είτε μέσω των προγραμμάτων της Περιφέρειας, όπου ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση, είτε μέσω ενός απλού ποδοσφαιρικού αγώνα, για τον οποίο ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν».










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια