Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην αστυνομία της Μασσαλίας επιρρίπτει τις ευθύνες ο ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση με ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες τρεις μέρες στη Μασσαλία, χαρακτηρίζοντας τα γεγονότα «πρωτοφανή» κι επιρρίπτοντας την ευθύνη στην τοπική αστυνομία, την οποία κατηγορεί για ανοχή.

«Σε μια πόλη με υψηλότατα ποσοστά εγκληματικότητας, με κατά συρροήν επιθέσεις σε όλους σχεδόν τους "φιλοξενούμενους" φιλάθλους αντιπάλων της Μαρσέιγ, είναι τουλάχιστον ειρωνικό η Αστυνομική τους Διεύθυνση να αναζητά αλλού τις ευθύνες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Η διοίκηση του «Δικέφαλου» κατηγορεί τη γαλλική αστυνομία για διαρροή των «εμπιστευτικών πληροφοριών των ωραρίων και των διαδρομών των επίσημων αποστολών», με αποτέλεσμα «να δεχτούν επιθέσεις από συγκεντρωμένους χούλιγκαν οι επίσημοι και τα λεωφορεία της ομάδας», αλλά και που δεν χρησιμοποιήθηκαν «ώστε να προφυλαχθεί έστω το ξενοδοχείο από οργανωμένη επίθεση»,

Και η ανακοίνωση καταλήγει:


«Η στάση της και οι ανακοινώσεις της απλά επιβεβαιώνουν την αδυναμία της να επιβάλει την τάξη σε ένα κατά τ´ άλλα υπέροχο, όσο και αφιλόξενο μέρος, με τα βίντεο των κάθε είδους επιθέσεων να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μας. Ευτυχώς από τη μνημειώδη ανικανότητα της ηγεσίας της Αστυνομίας του Μπους ντυ Ρον δεν θρηνήσαμε θύματα».

Πηγή: naftemporiki.gr








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα πείτε τι πιο σύνηθες για τον ΠΑΟΚ...για όλα η αστυνομία του φταίει και εντός και εκτός....