Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της Πισπιρίγκου προανήγγειλε ο Πλεύρης: "Δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί γιατρούς"


Ο Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας και τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου.



Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας και τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στον Realfm 97,8.



Ο κ. Πλεύρης σχολίασε τις αναφορές από πλευράς της 33χρονης ότι κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο Παίδων, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη. Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή του το νοσοκομείο ανέφερε ότι "ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος”.


"Εγώ ως νομικός σέβομαι το υπερασπιστικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου που είναι κατηγορούμενος ό,τι κι αν έχει κάνει. Δεν θα επιτρέψω όμως στο όνομα καμίας υπερασπιστικής γραμμής να θίγονται γιατροί, νοσηλευτές και νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Επειδή έχω ακούσει τις αναφορές που γίνονται τις δημοσιογραφικές, άμεσα θα αναζητήσουμε με τον νόμιμο τρόπο να δούμε τι έχει ειπωθεί και αν έχουν ειπωθεί αυτά που περιγράφονται και ακούμε θα κινηθούμε νομικά εναντίον της κατηγορουμένης γιατί δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί γιατρούς”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

"Το τι έχει πράξει θα το βρει η δικαιοσύνη. Είναι κάτι που μας έχει σοκάρει όλους, από εκεί και πέρα όποια ευθύνη έχει αν προσπαθήσει να την μεταφέρει με ψευδείς κατηγορίες σε βάρος γιατρών, νοσηλευτών και νοσοκομείου δεν θα μείνουμε απαθείς. Θα κινηθούμε με τις νομικές διαδικασίες διότι επιτέλους δεν μπορούν να θίγονται και απλώς να παρακολουθούμε. Ήδη σας λέω έχω δώσει την εντολή προκειμένου να συλλεγούν τα στοιχεία, γιατί η ανάκριση έχει μια μυστικότητα και πρέπει με νόμιμο τρόπο να παραλάβουμε τι έχει ειπωθεί σε βάρος του νοσοκομείου και αν έχουν ειπωθεί αυτά που επιβεβαιώνονται από τις δημοσιογραφικές πηγές, θα κινηθούμε νομικά εναντίον της κατηγορουμένης. Θα λογοδοτήσει όχι μόνο για τις τυχόν απεχθείς πράξεις που κατηγορείται αλλά και για συκοφαντίες σε βάρος γιατρών και νοσηλευτών” πρόσθεσε.








Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια