Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aνακοίνωση της Ένωσης Εύβοιας για τους πυροβολισμούς στο αυτοκίνητο αξιωματικού της Ασφάλειας Χαλκίδας


Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα οι σφαίρες να καταλήγουν στα αυτοκίνητα του αξιωματικού και της συζύγου που ήταν σταθμευμένα δίπλα από το σπίτι τους στη Χαλκίδα.

Η ανακοίνωση:

Στα καθημερινά δυνατοί, στα δύσκολα πιο δυνατοί!!!!

Από τύχη χθες, δεν θρηνήσαμε θύματα έπειτα από την άνανδρη επίθεση σε βάρος ενός μάχιμου και ικανού Αξιωματικού του Τμήματος Ασφαλείας που με την δουλειά του και το ήθος του φαίνεται πως έχει ενοχλήσει…. Αυτή η ενέργεια είχε στόχο όχι μόνο τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και το Αστυνομικό Σώμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας εκφράζει την συμπαράσταση στον συνάδελφο και την οικογένειά του και δηλώνει ότι τέτοιου είδους θρασύδειλες ενέργειες που παραβιάζουν ακόμα και τον ιερό θεσμό του οικογενειακού ασύλου, όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας χαλυβδώνουν για να φέρουμε εις πέρας το έργο που η Πολιτεία μας ανέθεσε.

Είναι πλέον ώριμες οι συνθήκες να αναγνωριστεί το έργο μας και θωρακιστεί από την Πολιτεία θεσμικά, ώστε να καταπολεμηθούν ριζικά ανάλογα φαινόμενα!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ                       ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΨΙΩΧΑΣ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια