Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401 επισκέφθηκαν ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Κωνσταντίνος Σκούμας


Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας επισκέφτηκαν τους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, επισκέφτηκαν σήμερα, Μ. Τετάρτη 20Απριλίου 2022, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας .


Στο Νοσοκομείο τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Υποστράτηγος (ΥΓ) Δημήτριος Κασίμος και η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Ταξίαρχος (ΥΝ) Μαρία Μήτσιου, καθώς και μέλη της διοίκησης και προσωπικό του νοσοκομείου.




Στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς προσέφεραν συμβολικά δώρα και τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, ενώ ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.




Τον κ. Γενικό και τον κ. Αρχηγό συνόδευαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Ταξίαρχος (ΥΓ) Γεώργιος Πουλιάνος.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια