Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στις 250.000 η λεία συμμορίας που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. - Πώς δρούσαν οι συλληφθέντες


Oι επτά Ρομά τους τελευταίους επτά μήνες είχαν διαπράξει τουλάχιστον 44 κλοπές με λεία που φτάνει τις 250.000 ευρώ από σπίτια σε περιοχές του Ωρωπού, του Σχηματαρίου, των Οινοφύτων και Δηλεσίου Βοιωτίας καθώς και περιχώρων της Χαλκίδας.

Είχαν ως ορμητήριο καταυλισμό που βρίσκεται στη Δυτική Αττική και από εκεί ξεκινούσαν τις επιδρομές. Είχαν αυτοκίνητα με μεγάλη ιπποδύναμη ώστε να κινούνται γρήγορα και να μπορούν να ξεφεύγουν από τους αστυνομικούς σε περίπτωση καταδίωξης.

Σε ένα εκ των οχημάτων είχαν κάνει μετατροπή και είχε 280 άλογα. Είχαν φροντίσει να κλέψουν πινακίδες από αυτοκίνητα ίδιου τύπου τις οποίες είχαν ‘’φορέσει’’ στα επιχειρησιακά αυτοκίνητα.

Οι έξι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στη Δυτική Αττική ενώ ο έβδομος βρέθηκε στη Ρόδο.

Τα παρελθόν ορισμένων εκ των συλληφθέντων είναι βαρύ καθώς έχουν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα με τους δύο να εμπλέκονται σε υποθέσεις απατών.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Ωρωπού που μαζί με τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις κλοπές δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να εμπλέκονται σε περισσότερες κλοπές.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια