Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η 23 Ταξιαρχία και οι άγρυπνοι φρουροί της. Μία σημαντική επισήμανση με αφορμή ένα…λάθος τηλεφώνημα


Του Ηλία Προύφα


Αφορμή για το παρακάτω σχόλιο, ένα…λάθος τηλεφώνημα.

Πριν λίγες ημέρες αντιμετώπισαν επιτυχώς, όπως εξάλλου έχουν εκπαιδευτεί και στην πυρασφάλεια, ένα δυσάρεστο περιστατικό με μικρή φωτιά σε θάλαμο του σχηματισμού.



Χάρη στην προσπάθεια των τεθωρακισμένων στελεχών της 23 ΕΥΠ, το συμβάν αντιμετωπίστηκε εν τη γενέσει του και δεν έλαβε διαστάσεις.

Τα σχέδια πυρασφάλειας λειτούργησαν άψογα και όσοι βιάστηκαν να Σταυρώσουν (μέρες που είναι) το σχηματισμό, απέτυχαν παταγωδώς. Ατυχήματα, τόσο σε καιρό ασκήσεων αλλά και στην καθημερινότητα, παντού συμβαίνουν και δυστυχώς κατά καιρούς θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Το ζητούμενο είναι να αντιμετωπίζονται επιτυχώς,με τις λιγότερες ή τις μηδαμινές απώλειες, όπως στην περίπτωση της μάχιμης 23 ΤΘΤ.

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, την ώρα οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται καθ οδόν για τα χωριά τους, για να περάσουν το Άγιο Πάσχα και λίγες ώρες πριν την ακολουθία της Σταύρωσης, στην 23 Ταξιαρχία Αλεξανδρούπολης, όπως και σε όλους τους σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων, τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια.

Χωρίς να θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο, συγχαρητήρια στους επικεφαλής του σχηματισμού (συντονιστές), που αυτή την ώρα βρίσκονται πραγματικά εν υπηρεσία , για τον άριστο επαγγελματισμό και την ευγένειά τους!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!


Πηγή: kranosgr.com








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια