Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον Οκτώβριο του 2019 εκλάπη η μηχανή των δολοφόνων του Γιάννη Σκαφτούρου


Η μηχανή που χρησιμοποίησαν δύο από τους δράστες της εκτέλεσης της Γιάννη Σκαφτούρου εκλάπη το 2019 από τον Ασπρόπυργο. Είτε από μηχανική βλάβη, είτε από απροσεξία του οδηγού κατέληξε εκτός δρόμου περίπου 1 χιλιόμετρο από τον τόπο του εγκλήματος. Οι δολοφόνοι στη συνέχεια προσπάθησαν να κλέψουν διερχόμενο αγροτικό όχημα το οποίο όμως κόλλησε και εξαφανίστηκαν με τα πόδια.

Πριν από 25 ώρες το θύμα βρισκόταν στην αυλή του πατρικού του σπιτιού στα Σκούρτα Βοιωτίας μαζί με περίπου 14 άτομα. Οι δολοφόνοι που ήταν τουλάχιστον τέσσερις και φορούσαν κουκούλες τύπου φουλ φέις δεν έγιναν αντιληπτοί και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους ανοίγοντας πυρ από κοντική απόσταση.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών περισυνέλλεξαν 15 κάλυκες από τον τόπο του εγκλήματος. Οι περισσότερες σφαίρες κατέληξαν στον 53χρονο που έπεσε νεκρός. Από την ένοπλη επίθεση τραυματίστηκαν η 21 ετών κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου και ο 47χρονος συμπέθερός του. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από κοντινό της πρόσωπο ενώ ο συμπέθερπος του διεκομίσθη αρχικά στο Αττικό Νοσοκομείο και εν συνεχεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια