Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου




Είχε αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της μικρής Άννυ την οποία είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ο πατέρας της, υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Τους έριχνε κατάρες μέσω facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου


Πάτρα: Νέος δικηγόρος, o ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα όπως έγραψε το dikastiko.gr

Είχε αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της μικρής Άννυ την οποία είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ο πατέρας της, υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.



Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού, καθώς ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ.

Για τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, το δικαστήριο εξέδωσε αθωωτική απόφαση.

Πάτρα: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έριχνε κατάρες στους γονείς της Άννυ

Οι κατάρες της Ρούλας βλέποντας «Φως στο Τούνελ»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λοιπόν είχε εκφράσει την απόγνωσή της ζητώντας να πεθάνει ο πατέρας και η μητέρα της Άννυς.
Πάτρα: Ποιος είναι ο νέος συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Νίκος Ιωάννου είναι Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master (LL.M.) του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης στο Ποινικό Δίκαιο.


Παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα ιδίως στους τομείς του Εμπορικού Δικαίου, Ιατρικού Δικαίου, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Δικαίου Ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα έχει διατελέσει συνήγορος σε σύνθετες υποθέσεις που άπτονται του Ποινικού Δικαίου. Διαθέτει μεγάλη δικαστηριακή εμπειρία ενώπιον των αστικών και ποινικών ακροατηρίων, καθώς και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).

Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.





Πηγή:www.dikastiko.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια