Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρώην επικεφαλής MI6: Ο Πούτιν μπορεί να πάσχει από Πάρκινσον και να επηρεάζεται η συμπεριφορά του






Το 2020, ο επικριτής του Κρεμλίνου, πολιτικός επιστήμονας Βαλέρι Σολοβέι είχε ισχυριστεί ότι ο Πούτιν πάσχει από Πάρκινσον, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά το Κρεμλίνο




Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να πάσχει από Πάρκινσον, σύμφωνα με τα λεγόμενα πρώην επικεφαλής της MI6, ο οποίος υποστηρίζει η συμπεριφορά του μπορεί να επηρεάζεται από τη νόσο.

Ο Σερ Richard Dearlove είπε ότι οι εικασίες υποδηλώνουν ότι ο rώσος πρόεδρος θα μπορούσε να έχει Πάρκινσον το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει συμπτώματα όπως «έλλειψη αυτοσυγκράτησης» – κάτι που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό δεδομένης της θέσης του.

Μιλώντας στο GB News, ο Σερ Dearlove είπε: «Αυτό που είναι επίσης ανησυχητικό είναι οι εικασίες, και είναι εικασίες, ότι ίσως η συμπεριφορά του Πούτιν, ίσως η λογική του να προκαταλαμβάνεται ή να επηρεάζεται από ασθένεια». «Η καλύτερη εξήγηση, δεν ξέρουμε αν είναι σωστό ή όχι, είναι ότι μπορεί να έχει Πάρκινσον», τονίζει και προσθέτει: «Αυτό σίγουρα έχω ακούσει από αρκετούς νευρολόγους που λένε ότι η απώλεια της αυτοσυγκράτησης, η ψύχωση, είναι πολύ κοινά συμπτώματα του Πάρκινσον».

Μεταξύ άλλων, ο Dearlove είπε: «Και μετά υπάρχουν οπτικές ενδείξεις ότι μπορεί να παίρνει στεροειδή λόγω του τρόπου με τον οποίο έχει αλλάξει η εμφάνισή του».

«Νομίζω ότι είναι πολύ ανησυχητικό. Αν υποθέσουμε ότι συμβαίνει αυτό – δεν ξέρουμε – κάποιος σε αυτή τη θέση που φαίνεται τόσο ισχυρός, έχει το δάχτυλό του στο πυρηνικό κουμπί, ναι είναι πολύ ανησυχητικό», είπε ο πρώην ο επικεφαλής της MI6.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι πήρε στεροειδή που κάνουν τους χρήστες πιο επιθετικούς.
Πολιτικός αναλυτής είχε ισχυριστεί ότι ο Πούτιν είχε Πάρκινσον – Διαψεύδει το Κρεμλίνο

Το 2020, ο επικριτής του Κρεμλίνου, πολιτικός επιστήμονας Βαλέρι Σολοβέι είχε ισχυριστεί ότι ο Πούτιν πάσχει από Πάρκινσον.

Τότε, δημοσίευμα είχε επικαλεστεί βίντεο που έδειχναν τα πόδια του Βλαντιμίρ Πούτιν να κουνιούνται ενώ κρατά με δύναμη τα μπράτσα μιας καρέκλας, βίντεο τα οποία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τη Sun, ερωτήματα προκαλούν η κίνηση με ένα στυλό που κρατά στα χέρια του, αλλά και ένα κύπελλο που, σύμφωνα με αναλυτές που μίλησαν στη Sun, ήταν γεμάτο με παυσίπονα.

Το Κρεμλίνο, πάντως, δεν άφησε αναπάντητους τους ισχυρισμούς και χαρακτήρισε αναληθές το δημοσίευμα της Sun, το οποίο αναπαράχθηκε και από άλλα ταμπλόιντ.

«Είναι απόλυτη ανοησία. Όλα είναι καλά με τον πρόεδρο», είχε πει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.


Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια