Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποκάλυψη από Τουρκάλα δημοσιογράφο: Ο Ερντογάν ήθελε τον πόλεμο για να πουλήσει drones

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Η γνωστή στην Τουρκία δημοσιογράφος ανέφερε κατά την εκπομπής της πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιθυμούσε μια σύγκρουση Ουκρανίας - Ρωσίας
Σε αποκαλύψεις αναφορικά με τις επιδιώξεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε η γνωστή Τουρκάλα δημοσιογράφος Αϊσενούρ Αρσλάν.


Η δημοσιογράφος ανέφερε κατά την εκπομπής της πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιθυμούσε μια σύγκρουση Ουκρανίας - Ρωσίας προκειμένου να πουλήσει τα μαχητικά drones Bayraktar που είναι τουρκικής παραγωγής.


«Πιστεύω ότι ο Ερντογάν καρτερούσε, ενδεχομένως, τον πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, γιατί τα όπλα που παράγει ο μικρότερος γαμπρός του ο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, στα τελευταία 1-2 χρόνια, έχουν κάνει μια έκρηξη στις πωλήσεις και τις εξαγωγές τους».

Η Αϊσενούρ Αρσλάν δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρεται δημόσια κατά του Τούρκου προέδρου, μέσω της εκπομπής της. Συχνά ασκεί κριτική στην κυβέρνηση της Τουρκίας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επίθεση που είχε εξαπολύσει στην Εμινέ Ερντογάν που είχε ζητήσει από τους συμπατριώτες της -το περασμένο καλοκαίρι- να «μειώσουν τις μερίδες του φαγητού τους», λόγω της οικονομικής κρίσης.

Παλαιότερα η ίδια είχε χαρακτηρίσει την ΤΜΤ, τουρκοκυπριακή παραστρατιωτική οργάνωση ελεγχόμενη από την Τουρκία που έδρασε στην Κύπρο την περίοδο 1958- 1974, ως «δολοφονική οργάνωση», προκαλώντας επίσης αντιδράσεις σε εθνικιστικούς κύκλους της Τουρκίας.

Πηγή: www.newsbomb.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια