Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναίτια καταπόνηση του Αστυνομικού προσωπικού της ΟΠΚΕ Πέλλας


Οι Αστυνομικοί Πέλλας καταγγέλλουν: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας έχει γίνει δέκτης σφοδρών διαμαρτυριών για τις επαναλαμβανόμενες μετακινήσεις συναδέλφων της Ο.Π.Κ.Ε. της Δ.Α. Πέλλας  στο Τ.Α. Θηβών.

    Όταν τον Οκτώβριο του 2021 διατάχθηκαν από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για πρώτη φορά, οι συγκεκριμένες μετακινήσεις , όλοι μας είχαμε την αίσθηση ότι πρόκειται για μία εξαιρετική έκτακτη ανάγκη που έπρεπε να αντιμετωπιστεί κάποιο γεγονός άμεσα .

    Δυστυχώς η <<εξαιρετικά έκτακτη  ανάγκη>> τείνει να γίνει ο κανόνας , με ότι αυτό συνεπάγεται για τις οικογένειες των συναδέλφων αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Δ.Α. Πέλλας. Μάλιστα φέρεται ότι οι συνάδελφοι της Ο.Π.Κ.Ε. Πέλλας να ενισχύουν τώρα το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Βοιωτίας και να εκτελούν υπηρεσία Τροχαίας στην Εθνική Οδό. Όπως ενημερωθήκαμε πέντε (5) Αστυνομικοί εκτελούν υπηρεσία Τροχαίας με τρία (3) περιπολικά σε διαφορετικά σημεία της Ε.Ο.

    Πρέπει να επισημανθεί ότι οι συγκεκριμένοι διατιθέμενοι συνάδελφοι μεταβαίνουν ως ενισχυτική δύναμη σε κάθε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας και μάλιστα τις περισσότερες φορές αυθημερόν.

   Απευθύνουμε έκκληση στους αρμόδιους φορείς του Αρχηγείου να αναλάβουν σχετική πρωτοβουλία για τη λήξη αυτής της κατάστασης  η οποία προκαλεί εύλογες και έντονες διαμαρτυρίας καθώς μετακινούνται οι ΄΄ συνήθεις΄΄ συνάδελφοι και μάλιστα ενώ μεσολαβούν γεωγραφικά δύο (2) και πλέον Διευθύνσεις Αστυνομίας.

   Οι συνάδελφοι είναι άνθρωποι οικογενειάρχες με καθημερινές ανάγκες και υψηλή αίσθηση του υπηρεσιακού καθήκοντος και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. θα δείξει κατανόηση και θα τερματίσει  άμεσα αυτή την άδικη κατάσταση.   

                                     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                    -Ο -                                                                -Ο-            

                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

                         

 

 

                ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος                            ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια