Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μιχάλης Λώλης: Αυτοί είναι αληθινοί ήρωες και είναι αθάνατοι


Παραθέτουμε την ανάρτηση τού Μιχάλη Λώλη: Ήρωα δε σε κάνει η ζωή σου, ούτε η δουλειά σου επειδή τη κάνεις καλά. Ήρωα σε κάνει ο θάνατος για κάτι που ξεπερνά το μέγεθος της ύπαρξης σου, όπως ο θάνατός για να ζήσουν άλλοι καλύτερα και με ασφάλεια. Αυτοί είναι αληθινοί ήρωες και είναι αθάνατοι. 
Ιωάννης Ευαγγελινέλης 23 ετών, Γεώργιος Σκυλογιάννης 22 ετών. 
ΑΘΑΝΑΤΟΙ! 
Οι Αστυνομικοί είναι άνθρωποι και συμπολίτες μας: 
Ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης γεννήθηκε στο Περιστέρι έχασε τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βρει εργασία μόλις ολοκλήρωσε τις σχολικές του υποχρεώσεις. Μολονότι είχε την επιλογή να εργαστεί στο εργοστάσιο ξυλείας, στο οποίο ήταν συνιοδιοκτήτης ο πατέρας του, αποφάσισε τον Οκτώβριο του 2008 να καταταγεί στην ΕΛ.ΑΣ. Στενοί φίλοι του αδικοχαμένου θύματος ισχυρίζονται ότι δεν μάζευε καθόλου χρήματα από το μισθό, αντίθετα τα ξόδευε όλα για να συντηρήσει την μητέρα του και την νεότερη αδελφή του. 
Ο Γεώργιος Σκυλογιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων και ήταν το μεγαλύτερο από τα πέντε αδέλφια του. Ο πατέρας του ήταν υπάλληλος καθαριότητας στον δήμο, ενώ ο ίδιος εργαζόταν από μικρός ως σερβιτόρος. Το καλοκαίρι του 2009 εισήλθε στις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και διατέλεσε μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής. Συζούσε σε ένα δυάρι με την 19χρονη αδελφή του και την 20χρονη σύντροφό του. 
Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγική συμπλοκή στου Ρέντη που κόστισε την ζωή τους, όταν μια ομάδα ενόπλων πραγματοποίησε ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι, ο ιδιοκτήτης του οποίου κάλεσε αμέσως την αστυνομία αναφέροντας την μάρκα και των αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστά , μερικοί είναι ήρωες για το σώμα και μερικοί ντροπή. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.