Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέτρος Φιλιππίδης: Χωρίς αμαξίδιο τη Δευτέρα στο δικαστήριο - Η παράκληση του δικηγόρου του


Μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, αύριο ξεκινά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Τι ζήτησε ο δικηγόρος του.






Μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, αύριο Δευτέρα 28 Μαρτίου ξεκινάει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες.



Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Τι Λες Τώρα!" για την αυριανή πολυαναμενόμενη δίκη. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί κανονικά στο δικαστήριο χωρίς αναπηρικό αμαξίδιο, όρθιος να στέκεται στα πόδια του παρά τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε και μια παράκληση προς τις αστυνομικές αρχές: "Θα ήθελα δημόσια να κάνω μια παράκληση, εάν μας ακούει κάποιος από την ηγεσία της αστυνομίας, να ανέβει ο κ. Φιλιππίδης στον χώρο της δίκης με ασανσέρ, δεν μπορεί να ανέβει τρεις ορόφους σκαλοπάτια και να μην τον πηγαίνουν γρήγορα. Θα στέκεται στα πόδια του και θα δώσει τον μεγάλο αγώνα να αποδείξει την αθωότητά του, να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του και τρίτο και σπουδαιότερο την ελευθερία του".

Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια