Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απαγωγή Κυπαρίσση: Σύλληψη με πυροβολισμούς ακόμη ενός υπόπτου - Προσπάθησε να παρασύρει αστυνομικούς με κλεμμένο ΙΧ



Συνελήφθη στο Χαλάνδρι ακόμη ένας ύποπτος για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση - Ο 45χρονος επιχείρησε να παρασύρει τους αστυνομικούς με κλεμμένο ΙΧ, όμως τραυματίστηκε από πυροβολισμού




Στη σύλληψη ενός ακόμη υπόπτου για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση προχώρησαν οι Αρχές, το απόγευμα της Δευτέρας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 17:10 εντοπίστηκε 45χρονος με κλεμμένο ΙΧ, ένα Audi Q5, με πλαστές πινακίδες, στη συμβολή των οδών Ανδριανού και Αργυροκάστρου. Κατά τον έλεγχο του οχήματος από αστυνομικούς, ο 45χρονος επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητο.


Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στις ρόδες και τη μηχανή του ΙΧ για να το ακινητοποιήσουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον δεξί μηρό ο 45χρονος. Αφού ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, αυτός προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.



Σύμφωνα με πληροφορίες του TheToc, πρόκειται για σεσημασμένο ομογενή από τη Ρωσία, που έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές. Φέρεται να είχε εμπλοκή στο στάδιο της αρπαγής του επιχειρηματία.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ακόμη δύο δραστών της απαγωγής.



Πηγή:www.thetoc.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια