Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» αλλαγή του εκλογικού νόμου και «σύνδεση» της αυτοδυναμίας με τη διαφορά






Τα προβλήματα που δημιουργεί στις βιομηχανίες η εκτίναξη των τιμών της ενέργειας θα απασχολήσει τις συνομιλίες που θα έχει σήμερα (21.03.2022) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τους εκπροσώπους των Ελλήνων Βιομηχάνων.

Εν τω μεταξύ, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα έχουν στρέψει την προσοχή τους στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα στο Σαββατοκύριακο και τα οποία κάνουν λόγο για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού δίνουν ωστόσο έμφαση και στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα ο οποίος το Σάββατο αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο η κυβέρνηση δεν σκέπτεται να πάει σε εκλογές.

«Η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη.

Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες.

Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια».



Πηγή: www.newsit.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια