Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός πυροβόλησε «πάνω στα νεύρα του» και τραυμάτισε τον φίλο του εν μέσω καυγά



Σε βάρος του 53χρονου αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων







'Ενας αστυνομικός βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς φαίνεται ότι... πάνω στα νεύρα του πυροβόλησε με το όπλο του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής - σε κεντρικό δρόμο των Χανίων - όταν ο 53χρονος αστυνομικός μαζί με έναν 35χρονο φίλο του άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα.

Ο 53χρονος ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, έβγαλε το όπλο του και πάνω στα νεύρα του πυροβόλησε στο έδαφος. Τα σκάγια όμως βρήκαν το πόδι του 35χρονου ο οποίος και τραυματίστηκε.

Κατά την έρευνα που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια – τα οποία κατείχε νόμιμα – 14 σφαίρες, ενώ στο σημείο που έγινε το συμβάν εντοπίστηκαν και πέντε κάλυκες.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις, και στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Δευτέρας.







Πηγή: www.dikaiologitika.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια