Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ξεκαθαρίζει το τοπίο - Άγνωστος πυροβόλησε μάνα και πατέρα και έπνιξε τα δύο μωρά τους


Ούτε ο νεκρός πατριός, ούτε ο πρώην σύντροφος της μητέρας προκάλεσαν το φονικό της Ανδραβίδας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Οι δυο αρχικές εκδοχές αποκλείστηκαν, προ ολίγου, από επίσημη αστυνομική πηγή σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Ηλείας, άλλος είναι ο δράστης, ένα τρίτο πρόσωπο που είχε κατά τα φαινόμενα διαφορές με το ζευγάρι και η εξιχνίαση της φρικτής εγκληματικής ενέργειας είναι υπόθεση χρόνου. 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν πλέον στη διάθεσή τους νέα στοιχεία από τους χώρους του σπιτιού της Ανδραβίδας, όπου εντοπίστηκαν δολοφονημένοι το βράδυ της Τετάρτης ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Οι γονείς Aρμάντο και Μαρία Κλότσι και δυο από τρία ανήλικα παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί, μέσα στο σπίτι τους, το βράδυ της Τετάρτης, στην Ανδραβίδα Ηλείας.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία, ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Ο μόνος διασωθείς του μακελειού είναι το πρώτο παιδί ηλικίας 11 ετών, καθώς απουσίαζε από το σπίτι. Φέρεται πως είναι το πρόσωπο που βρήκε αιμόφυρτους τη μητέρα και τα αδέλφια του ηλικίας 6 και 2 ετών και κάλεσε σε βοήθεια. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης.

Φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει…

Η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων… 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη κούνια του.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Έσυρε το αδερφάκι του στο δρόμο για να το σώσει

Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που ήρθαν στο φως δημοσιότητας σοκάρουν και προκαλούν κόμπο στο στομάχι αφού αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν το 10χρονο αγοράκι αντίκρισε την εικόνα των σκοτωμένων αδελφών και γονιών του, έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια