Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Κυνηγούσαν αυτοκίνητο που έκανε τρελή κούρσα στο αντίθετο ρεύμα



Περνούσε το ένα κόκκινο μετά το άλλο - Συνελήφθη ένας 19χρονος




Μία καταδίωξη βγαλμένη από ταινία δράσης σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφετηρία την Καλαμαριά και τέρμα τα Σφαγεία. Στόχος της Αστυνομίας ήταν να πιάσουν έναν 19χρονο και τον συνοδηγό – συνεργό του που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες τον έναν μετά τον άλλον.

Το περιστατικό, όπως ανακοίνωσε η Aστυνομία, ξεκίνησε όταν ο 19χρονος αλλοδαπός, από κοινού με συνεργό του, έκλεψαν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο από την περιοχή της Καλαμαριάς, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του οχήματος που προσπάθησε να τους εμποδίσει, αλλά τον παρέσυραν χωρίς να τον τραυματίσουν.

Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή

Πλήρωμα περιπολικού εντόπισε τους δράστες και ακολούθησε καταδίωξη για τη σύλληψη τους, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Μετά από τρελή κούρσα και αφού έφθασαν στα Σφαγεία εγκατέλειψαν το όχημα προσπαθώντας να διαφύγουν πεζή με συνέπεια να ακινητοποιηθεί ο 19χρονος, ενώ ο συνεργός του διέφυγε.

Από την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του νεαρού μικροδέμα κάνναβης, δύο τηλεχειριστήρια, δύο ελβετικοί σουγιάδες και ένα σφυρί θραύσης υαλοπινάκων, ενώ από κοινού με τον συνεργό του φαίνεται να εμπλέκονται και σε άλλη περίπτωση παραβίαση οχήματος με σκοπό την κλοπή.

Πηγή: www.newsbeast.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια