Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γ. Οικονόμου: Ερχονται μέτρα για την τιμή της βενζίνης

Ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε πως θα υπάρξουν παρεμβάσεις για τις τιμές της βενζίνης και γνωστοποίησε πως οι ανακοινώσεις για την επιταγή ακρίβειας θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα


Η τιμή της βενζίνης έχεις ξεφύγει επικίνδυνα», δήλωσε σε συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνοντας παράλληλα πως θα υπάρξουν παρεμβάσεις στις τιμές των καυσίμων.


«Τα καύσιμα δεν θα μείνουν έξω από το πεδίο των κυβερνητικών παρεμβάσεων, πάντοτε στο πλαίσιο λελογισμένων κινήσεων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Ενισχύονται επιδόματα ρεύματος και αερίου

Αναφερόμενος στο ευρύτερο πλαίσιο των μέτρων στήριξης νοικοκυριών κι επιχειρήσεων που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα, ο ίδιος επισήμανε πως «για τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου, σημείωσε ότι όχι απλώς θα συνεχιστεί η οριζόντια στήριξη, αλλά θα ενισχυθεί».

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου προανήγγειλε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η έκτακτη καταβολή οικονομικής ενίσχυσης στα νοικοκυριά, η λεγόμενη «επιταγή ακρίβειας». «Ένα μεγάλο κομμάτι των απωλειών να αντικατασταθούν και θα δοθεί η δυνατότητα στα νοικοκυριά να ανταπεξέλθουν στις ανατιμήσεις», υπογράμμισε.

Πηγή:www.imerisia.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια