Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί αποφάσισαν στη γενική συνέλευση τής Ένωσης Χανίων


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Χανίων: Σας ενημερώνουμε ότι την 04-03-2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00΄ πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, στην αίθουσα «Σπύρος Ντούμας» του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε, από το Γενικό και Οργανωτικό Γραμματέα της Ένωσής μας, η έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, από τις 15-11-2021 έως και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Παράλληλα παρουσιαστηκε, από τον Ταμία της Ένωσής μας, ο απολογισμός και ισολογισμός του περασμένου έτους.

Συζητήθηκε επίσης η τροποποίηση του Καταστατικού για την προσαρμογή του στις διατάξεις του Ν.4808/2021 και Ν.4873/2021.

Όλα τα θέματα που τέθηκαν και παρουσιάστηκαν ψηφίστηκαν ομόφωνα από όλα τα μέλη της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης.

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης τηρήθηκαν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παράλληλα, τόσο η έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και ο οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός, θα αποσταλεί ατομικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (email) των μελών μας.

Εν συνεχεία έγινε κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας στην λέσχη του 4ου ορόφου αφού ευλογηθηκε από τον πατήρ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ Γεώργιο.

Το καθιερωμένο φλουρί της πίτας έτυχε στον Πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ Νικόλαο και το ποσό των 150 € που αντίστοιχουσε θα διατεθεί σε κάποιο ίδρυμα των Χανίων κατόπιν εισήγησης του Προεδρου στο αμέσως επόμενο Διοικητικό Συμβουλιο.

ΠΡΏΤΑ Ο ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΣ.




 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια