Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλεία: Αναποδογύρισε το όχημα ενώ πήγαιναν στην φωτιά - Σοβαρά τραυματισμένος ένας πυροσβέστης


Μια μέρα στο καθήκον όπως όλες οι προηγούμενες, λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία για δύο πυροσβέστες του Κλιμακίου Αρχαίας Ολυμπίας, οι οποίοι κατά τη μετάβασή τους σε πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Χελιδόνι τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή του πυροσβεστικού οχήματος στο οποίο επέβαιναν.

 

Ειδικότερα, οι πυροσβεστικές αρχές ειδοποιήθηκαν για το πύρινο μέτωπο και έσπευσαν άμεσα στο σημείο προκειμένου να συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης. Το κακό ωστόσο δεν άργησε να γίνει. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα πυροσβεστικό όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε γεωργική έκταση, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των δύο επιβαινόντων.

 

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε έτερο όχημα προκειμένου να γίνει απεγκλωβισμός των δύο τραυματισμένων πυροσβεστών, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τους τραυματίες στο Γ.Ν. Ηλείας προκειμένου να εξεταστούν και να εξακριβωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους

 

Εκτός κινδύνου, αλλά…

 

Μπορεί οι εξετάσεις να έδειξαν πως η ζωή των δύο πυροσβεστών δεν διατρέχει κανένα απολύτως κίνδυνο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας είχε πόνους στα πλευρά χωρίς να εντοπιστεί ωστόσο κάποιο κάταγμα και ο δεύτερος και πιο σοβαρά τραυματίας είχε σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπό του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» προκειμένου να τον εξετάσουν ειδικοί ιατροί.




Πηγή: patrisnews.com   tempo24.news








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια