Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρεις προσαγωγές για την απαγωγή του επιχειρηματία


Σε ελάχιστο χρόνο οι ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τα πρόσωπα, που προχώρησαν στην απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου και τον κράτησαν για 65 ημέρες.

Ήδη στον 11ο όροφο τής ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί δύο άνδρες, ηλικίας 41 και 34 ετών, αλλά και μία 39χρονη, οι οποίοι και εξετάζονται από τους αρμόδιους αξιωματικούς ως εμπλεκόμενοι με την απαγωγή.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, ύστερα από την απελευθέρωσή του το πρωί της Παρασκευής, έδωσε μία πολύωρη κατάθεση στα στελέχη του "Ανθρωποκτονιών" για τη στιγμή της αρπαγής του και την περίοδο τής κράτησής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι τις πρώτες ημέρες τον κρατούσαν δεμμένο επί 24ώρου βάσεως, ενώ στη συνέχεια του έλυναν τα δεσμά τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Αν και επέστρεψε στην οικογένειά του ελαφρώς αδυνατισμένος, υποστήριξε ότι σιτιζόταν επαρκώς, ενώ δήλωσε ότι κάποιες στιγμές τον χτύπησαν ελαφρά, χωρίς να τον τραυματίσουν.

Έδωσε, μάλιστα, όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσε για τον αριθμό των κακοποιών, οι οποίοι συμμετείχαν στην απαγωγή, για τον χώρο όπου τον κρατούσαν, αλλά και για τον χρόνο που απαιτήθηκε, για να φθάσουν σε αυτόν.

Η απελευθέρωση τού επιχειρηματία ήρθε, μετά την καταβολή λύτρων από την οικογένειά του. Πληροφορίες αναφέρουν πως έδωσαν το ποσό των 800.000 ευρώ, κάτι όμως που ούτε διαψεύδεται ούτε επιβεβαιώνεται από τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

 

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια