Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Τον χαράκωσε στο πρόσωπο και την έσπασε στο ξύλο




Σοβαρό επεισόδιο με μαχαιρώματα και άγριο ξυλοδαρμό αναστάτωσε το βράδυ της Κυριακής τη Ροδίτσα Λαμίας - Δύο συλλήψεις από την αστυνομία.


Ήταν λίγο μετά τις 11:00΄το βράδυ όταν οι περίοικοι άκουσαν μια κοπέλα που είχε βγει στο δρόμο από ένα σπιτι να καλεί σε βοήθεια. Η ίδια λίγο πριν είχε καλέσει και την Άμεση Δράση (100) λέγοντας ότι κινδυνεύει από τα άτομα που τη φιλοξενούσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για μια 25χρονη την οποία φιλοξενούσε στο σπιτι του, στη Ροδίτσα Λαμίας, ένας 40χρονος μαζί με έναν ακόμη φίλο του, ηλικίας 44 ετών. Και οι δύο ειναι άτομα εξαρτημένα και έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν την κοπέλα στο δρόμο μέσα στα αίματα, η οποία τους ειπε ότι την χτυπήσαν άγρια, με μπουνιές και κλωτσιές ο 40χρονος με τον φίλο του και της πήραν το κινητό για να μην καλέσει την αστυνομία.

Η 25χρονη διακομιστηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τον 40χρονο φίλο της, ο οποίος επίσης ήταν μέσα στα αίματα αφού είχε χαρακωθεί από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο. Και αυτός διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα στο πρόσωπο.

Ο 40χρονος υποστήριξε ότι τσακώθηκαν μέσα στο σπίτι με την 25χρονη και εκείνη του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Από την πλευρά της και η 25χρονη ειπε ότι εκτός από το ξύλο που έφαγε της επιτέθηκε και εκείνος με μαχαίρι.

Μετά τις πρώτες βοήθειες που τους παρασχέθηκαν στο νοσοκομείο τόσο η 25χρονη, όσο και ο 40χρονος, παραμένουν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Μέγαρο, αφού αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν.

Η τοπική κοινωνία στη Ροδίτσα ειναι ανάστατη, αφού αρχικά είχε διαδοθεί από στόμα σε στόμα ότι άγνωστοι επιτέθηκαν τη νύχτα σε κοπέλα για να τη βιάσουν, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ..



Πηγή: www.lamiareport.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια