Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη-Ήπειρος ένας πόλεμος τα τελευταία χρόνια - Ο Νίκος Καραδήμας για τις Κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.


Ανάρτηση του Νίκου Καραδήμα:

Γιατί τόση πρεμούρα με τις κρίσεις ιδιαίτερα της ΕΛ.ΑΣ. κάθε χρόνο; Οι εκθέσεις ικανότητας θα βάλουν τάξη και τα προεδρικά διατάγματα θα εξηγούν τους λόγους όπως πάντα με την συνήθη ψυχρότητα. Κανένας  δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια, των διεργασιών που προηγήθηκαν. Τα κεράσματα της νέας πεντάδας την επομένη  γνωστά! Όλοι θα σπεύσουν για τις ευχές, προσκείμενοι και μη. Οι λόγοι προφανείς. Το άρμα πρόσδεσης  και η ευμένεια για το μέλλον τους.

 Οι φευγάτοι θα απαξιώσουν για πρώτη φορά το ίδιο το σύστημα, το οποίοι μέχρι σήμερα, θεωρούσαν αδιάβλητο. Οι λιγοστοί ψύχραιμοι θα δοξάσουν τον Θεό που έφτασαν ως εδώ, χωρίς και οι ίδιοι να το πιστεύουν. Οι παντός καιρού πάλι θα κλέψουν την παράσταση και για άλλη μια φορά θα διατείνονται ότι είναι απολιτικ. (ο κόσμος το΄χει τούμπανο… ) Τα εγκεφαλικά είναι και αυτά στο πρόγραμμα, αρκεί να περιοριστούν σε ισχαιμικά. Οι πολύ φιλόδοξοι θα αναμένουν τις λίστες των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με τα υπεσχημένα και σε τυχόν αποτυχία, θα ελπίζουν σε θέσεις γ.γ. και υπουργοποίησης  αν ο Κώστας και ο Λευτέρης αποφασίσουν  να αλλάξουν πόστο. Ο Τάκης βέβαια που δεν χαλάει χατίρι σε κανέναν θα ρίξει και το τελευταίο χαρτί στο τραπέζι. 

Παίζει πολύ και η εναλλακτική των άτυπων μεν, αλλά επ’ αμοιβή συμβούλων. Μια νέα εφεύρεση είναι οι τηλεσχολιαστές-πραγματογνώμονες στο κλειστό επάγγελμα των αποστράτων,  στην εκπομπή του κοριτσιού   με τα κόκκινα! Μη μου πείτε μετά ότι θα έχει άδικο για τις καταχρηστικές συμπεριφορές, ο εξ Αγναντερού Καρδίτσας  ορμώμενος απόστρατος που εδώ που τα λέμε, έχει τα δίκια του σε πολλά…








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια