Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ω! Συμφορά...το δράμα του Βασίλιεφ Βασιλιεβιτς που ζει στη Μόσχα


Ο Βασιλιέφ ζει ένα δράμα, ένα ατελείωτο δράμα. Ζει στη Μόσχα, και δεν έχει καταρχήν NETFLIX δεν έχει facebook και twitter.  Ως που να καταλάβει το κακό που τον βρήκε, τα Mac Donalds έκλεισαν, το ΙΚΕΑ επίσης, και χωρίς ΖΑRA από χθές; Ε! Τώρα δεν μπορεί να αναπνεύσει, πόσα κουτάκια COCA COLA να κρύψει στο απλό φτωχικό του διαμέρισμα με θέα το Κρεμλίνο, με που το ξεκίνησε ο πόλεμος έκανε μια παραγγελία για 1000 κουτιά αλλά πόσο θα αντέξει;

Σήμερα έμαθε ότι έκλεισε η Chanel και αυτός τι θα κάνει τώρα θα ακούει την γκρίνια της Λουντμίλα όλη την ημέρα, όχι δεν θέλει να ακούσει ότι έκλεισε και ο Dior αυτό δεν αντέχεται με τίποτε.

Χθες ο προσωπκός του chef δοκίμασε να κάνει ένα cheeseburger τύπου Mac Donalds, ω! Συμφορά τι αηδία ήταν αυτό το πράγμα.

Ο μικρός του γυιός με κλάματα στα μάτια ρωτάει πότε θα ανοίξει το NETFLIX και πότε θα πάρει το επόμενο Iphone, μα πως θα εξηγήσει σε 10 χρονών παιδί αυτή την καταστροφή.  Θα πρέπει να μιλήσει με παιδοψυχολόγο επειγόντος για το πως επουλώσει τα τραύματα του παιδιού.

Και κάπως έτσι βάζει στο συλλεκτικό του Baccara μια βότκα 15 ετών και αφηνεται στην 75 ιντσών OLED τηλεορασή του που δείχνει κάτι παιδάκια σε ένα υπόγειο να στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο χωρίς φαγητό, λίγο ζαλισμένος διαβάζει τον τίτλο 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια