Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον Αρχηγό οι Αστυνομικοί Ευβοίας για τα προβλήματά τους


Ανακοίνωση των Αστυνομικών Ευβοίας: Την 10-03-2022, πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κο. Καραμαλάκη Μιχαήλ.
Κυρίαρχο ζήτημα της συνάντησης αποτέλεσε το τεράστιο ζήτημα της στέγασης όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού μας καθώς και του Μεγάρου της Αστυνομικής Δ/νσης Ευβοίας. Επίσης, η ενίσχυση με νέα οχήματα και υλικοτεχνική υποδομή της Δ/νσης Αστυνομίας Ευβοίας, την παροχή επιδόματος παραμεθορίου στους υπηρετούντες στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύρου, της αναβάθμισης του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού σε Αστυνομικό Τμήμα και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας σε Υποδ/νση Ασφαλείας καθώς και της δημιουργίας νέου Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Χαλκίδας με τοπική αρμοδιότητα την Βοιωτική Ακτή του Δήμου Χαλκιδέων. Τέλος, ζητήθηκε η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Σκύρου με Δόκιμους Αστυφύλακες κατά την ερχόμενη τουριστική περίοδο.
Το Προεδρείο ευχαρίστησε επίσης τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κο. Καραμαλάκη Μιχαήλ, για την πραγμάτωση του απευθείας αιτήματος της Ένωσής μας προς τον ίδιο και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, για την γενναία ενίσχυση σε αστυνομικό προσωπικό στις τρέχουσες μεταθέσεις, προσβλέποντας και σε νέα περαιτέρω ενίσχυση του Νομού μας κατά τις έκτακτες μεταθέσεις.
Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να ακουστούν και να μπουν σε τροχιά υλοποίησης χρονίζοντα ζητήματα που απασχολούν την Διεύθυνσή μας και τα οποία βαλτώνουν επί δεκαετίες, ώστε να να κάνουμε τον Ευβοιώτη Αστυνομικό υπερήφανο για τις επιλογές του και την Ευβοιώτικη κοινωνία αλληλέγγυα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην προσπάθειά μας για την παροχή ακόμα μεγαλύτερης ασφάλειας

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια