Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δελτίο Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ





Αριθμ. Πρωτ: 12-ια΄/2022 Λαμία, 22 Μαρτίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 στην αίθουσα διαλέξεων του 2ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας.
Η έναρξη των εργασιών έγινε με την ψηφοφορία της ανάδειξης του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, συνεχίστηκε με την ανάλυση των κυριότερων επιτευγμάτων του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2021, από τον Πρόεδρο και τέλος η λεπτομερής και διεξοδική ανάλυση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού - Ισολογισμού για το χρονικό διάστημα από την 01-11-2021 έως και την 31-12-2021, από τον Γενικό Γραμματέα. Εν συνεχεία το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και το ψήφισμα αυτής.
Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτησαν με τη σειρά ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Γεώργιος ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ , ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτριος ΦΟΥΡΛΑΣ και ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ. Γεώργιος ΜΠΡΑΝΗΣ.
Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκπροσώπησαν ο ταμίας αυτής κ. Γεώργιος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ , ο πρόεδρος του Φορέα για το Επικίνδυνο της εργασίας του Αστυνομικού και αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ. Αθηνών κ. Δημήτριος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, οι οποίοι ανέλυσαν στους συναδέλφους μας το νέο βαθμολόγιο και έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήματα συναδέλφων για ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.
Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε «Σε κάθε πρόσκλησή σας προσπαθώ πάντοτε να είμαι παρών. Σας εύχομαι κάθε καλό, ο Θεός να είναι μαζί σας, να έχετε δύναμη και κουράγιο και σας παρακαλώ με ενότητα και με όλες μας τις δυνάμεις, όλοι μαζί, να σηκώσουμε το βάρος της κοινωνίας και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι καθημερινά, σε μια κοινωνία, η οποία βρίσκεται στα όρια της απελπισίας. Μόνο με ενότητα θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες», ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος ΚΑΡΑΚΑΝΤΖΑΣ και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, οι οποίοι από μέρος τους ευχαρίστησαν για ακόμη μια φορά όλους τους αστυνομικούς της Δ. Α. Φθιώτιδας, εξήραν το έργο μας και δήλωσαν την συμπαράσταση και αρωγή τους σε οτιδήποτε χρειαστούμε, πάντα με γνώμονα την διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για την παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας στους πολίτες και κατοίκους της Φθιώτιδας και τέλος ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΙΡΑ), κ. Μενέλαος ΧΑΨΑΣ
Μετά το πέρας των εργασιών, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Σεβασμιότατος κ.κ. Συμεών ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και ευχήθηκε εγκαρδίως, καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια