Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη-“Μαύροι Πάνθηρες”: Η περιπολία που αποκάλυψε τη φρίκη


Οι λεγόμενοι “Πάνθηρες” “πέτυχαν λαβράκι” κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους το απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Μοναστηρίου, στη δυτική πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα αλλοδαπό άτομο, ως προς την παραμονή του στη χώρα. Το άτομο, ηλικίας περίπου 30 χρόνων, άρχισε να τρέχει προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη στα γύρω στενά της οδού Μοναστηρίου, με τους αστυνομικούς, να ακινητοποιούν τελικά το άτομο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, η έμπειρη ματιά των αστυνομικών, “έπεσε” σε ένα ύποπτο βίντεο στο κινητό του αλλοδαπού.

Όπως αποδείχτηκε, το βίντεο απεικόνιζε φρικιαστικές σκηνές πορνογραφικού υλικού, με ένα βρέφος ηλικίας ούτε επτά μηνών.

Το σοκ ακόμα και για τους έμπειρους αστυνομικούς ήταν μεγάλο. Ο νεαρός, που φέρεται να έχει καταγωγή από το Κονγκό μεταφέρθηκε άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, το οποίο έχει αναλάβει και το έργο της προανάκρισης, το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του GRTimes, έχει ενημερωθεί ήδη ο αρμόδιος εισαγγελέας και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις.

update – 13.40

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του GRTimes, μετά από την ποινική δίωξη για κατοχή πορνογραφικού υλικού που άσκησε σε βάρος του αλλοδαπού ο εισαγγελέας.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια, ενώ ποινική δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος αγνώστων για την παραγωγή πορνογραφικού υλικού. Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια