Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη γυναίκα ακροβάτης για κλοπές και αποδράσεις


Σενάριο ταινίας θυμίζει η προσπάθεια αστυνομικών της Ομάδας ΖΗΤΑ να συλλάβουν μία γυναίκα – διαρρήκτη, η οποία με ακροβατικά πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα τις πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας, για να γλιτώσει από τους διώκτες της.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Οι μοτοσικλετιστές άκουσαν από τον ασύρματο τον εκφωνητή να ενημερώνει ότι σε πολυκατοικία της οδού Φερών, στον Άγιο Παντελεήμονα, κάτοικοι είδαν ύποπτο άτομο μέσα σε φωταγωγό. Όταν έφθασαν στο σημείο, πολίτες τους είπαν ότι το άτομο έχει ανεβεί στην ταράτσα και έσπευσαν προς τα εκεί. Ανεβαίνοντας την εξωτερική σκάλα, είδαν σπασμένο το τζάμι της κουζίνας σε διαμέρισμα 6 ορόφου, αλλά όχι το ύποπτο άτομο. Στην ταράτσα πια κατάλαβαν ότι είχε πηδήξει σε άλλο κτήριο και ακολούθησαν, ακούγοντας και άλλα τζάμια να σπάζουν σε διαφορετικές πολυκατοικίες.

Τελικά εντόπισαν τη γυναίκα – «ακροβάτη» να κρύβεται στο μπαλκόνι διαμερίσματος 6 ορόφου, λίγα μέτρα μακριά. Μόλις είδε εκείνη τους ενστόλους απείλησε ότι θα πέσει στο κενό, με αποτέλεσμα ένας από τους δύο να την προσεγγίσει από το μπαλκόνι του 5 ορόφου για να την πιάσει, όπως και έκανε αφού πρώτα όμως κινδύνευσε να σκοτωθεί και ο ίδιος.

Στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας η γυναίκα είχε πετάξει κοσμήματα, ρούχα και έναν φορητό υπολογιστή.

Πρόκειται για μία 24χρονη, υπήκοο Μαρόκου, η οποία έχει συλληφθεί πολλές φορές για παρόμοια αδικήματα. Στις 2 Φεβρουαρίου της είχαν περάσει χειροπέδες, αλλά κατάφερε να αποδράσει κατά τη διάρκεια της μεταγωγής, ενώ και χθες δραπέτευσε από τα δικαστήρια και την εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα.

Μανώλης Ασαριώτης

https://www.huffingtonpost.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια