Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί ζήτησαν από τον Δήμαρχο Ηρακλείου οι αστυνομικοί συνδικαλιστές του νομού


Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Ηρακλείου: Την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου το Προεδρείο μεταξύ αντιπροσωπείας Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. ΛΑΜΠΡΙΝΟ Βασίλειο, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπου αναφέρθηκαν σε αυτόν διεξοδικά θέματα που αφορούν του υπηρετούντες Αστυνομικούς της Δ.Α. Ηρακλείου.

Ειδικότερα τέθηκε στον κ. ΛΑΜΠΡΙΝΟ, η έλλειψη από δίκυκλες μοτοσυκλέτες που Αστυνομεύουν και επιτηρούν την πόλη μας. Κατόπιν αυτού αιτηθήκαμε να χορηγηθούν, μέσω του Δήμου, τέσσερα (4) δίκυκλα, τύπου SCOΟTER 150 cc, προκειμένου να στελεχωθούν σε υπηρεσίες της Α.Δ. Ηρακλείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Αστυνομικού και των πολιτών του Ηρακλείου. Στην συνέχεια κάναμε ιδιαίτερη μνεία όσον αφορά τον δρόμο από την Δυτική πλευρά του Αστυνομικού Μεγάρου όπου δρόμος χρήζει νέας ασφαλτόστρωσης όπου σε δύσκολες καιρικές συνθήκες αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και επισκέπτες συμπολίτες μας ιδιαίτερο πρόβλημα μετακίνησης κατά την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου καθώς να ασφαλτοστρωθεί και ο χώρος parking που χρησιμοποιούν το Αστυνομικό Προσωπικό και οι επισκέπτες. Τέλος προσθέσαμε στα αιτήματα μας να βρεθεί κατάλληλος χώρος του Δήμου προκειμένου να στελεχωθεί το νεοσύστατο Ιατρείο Αστυνομικών Ηρακλείου με προσωπικό που θα καλύψει θέσεις: ένα (1) Παθολόγο, ένα (1) Ψυχίατρο και δύο (2) Ψυχολόγους. Η υγεία των συναδέλφων μας είναι η απόλυτη προτεραιότητα όλων μας και τέτοιες ενέργειες εξελίσσουν προς το καλύτερο το σώμα μας και την κοινωνία του Ηρακλείου.


Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κος. ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ Βασίλειος μας δεσμεύτηκε να επιλύσει και να διευθετήσει όλα τα παραπάνω αιτήματα που του θέσαμε, συμπάσχοντας στο δύσκολο έργο που εκτελούν καθημερινά οι Αστυνομικοί του Ηρακλείου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και παράλληλα από πλευράς μας του μεταφέραμε τις ευχαριστίες του συνόλου των συναδέλφων υπηρετούντων στη Δ.Α. Ηρακλείου για την έμπρακτη στήριξη του και συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί.

Η Ένωσή μας αφουγκράζοντας πάντα τους συναδέλφους - μέλη της, έχει προγραμματίσει στο αμέσως προσεχές διάστημα ανάλογες συναντήσεις με φορείς και παράγοντες προκειμένου τεθούν και επιλυθούν ανάλογα θέματα που μας απασχολούν.

 

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια