Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανδραβίδα: Πώς οι βαρυποινίτες του Κορυδαλλού "έστειλαν" τον 60χρονο μακελάρη στην ψυχιατρική πτέρυγα




Για λόγους ασφαλείας μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 60χρονος μακελάρης της Ανδραβίδας, καθώς υπήρχαν φόβοι για τη ζωή του από άλλους έγκλειστους.

Ο 60χρονος μακελάρης της Ανδραβίδας κρατείται πλέον στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους φόβους για τη ζωή του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν απειλές από βαρυποινίτες των φυλακών. Αυτές οδήγησαν όπως φαίνεται τους υπεύθυνους να πάρουν την απόφαση της μεταφοράς του.



Στην πτέρυγα κρατείται φρουρούμενος.

Υπενθυμίζεται πως έχει ομολογήσει τις δολοφονίες των γονέων, ενώ για τα δύο παιδιά που βρέθηκαν νεκρά, λέει από την πρώτη στιγμή πως δεν θυμάται τι έκανε.

Ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 όπου υποστήριξε πως κατά τη δική του άποψη ένας άνθρωπος που κάνει τέτοιο έγκλημα, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Χαρακτήρισε σωστή τη μεταφορά του πελάτη του και ανέλυσε την υπερασπιστική του γραμμή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Σπύρο Ανδριόπουλο, ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι έχει διοριστεί από τα δικαστήρια, ο 60χρονος κρατείται στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Κορυδαλλού κυρίως για λόγους ασφαλείας, αφού σε πρώτη φάση δεν έγινε δεκτό το αίτημα του κ. Ανδριόπουλου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, το οποίο όμως πρόκειται να επαναλάβει.








Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια