Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κολωνός: Αστυνομικός και 34χρονος κακοποιός απείλησαν με όπλο γυναίκα για να τους δώσει λεφτά – Συνελήφθησαν για εκβιασμό



Το θύμα φέρεται να χρωστούσε το ποσό στον έναν κατηγορούμενο




Ένας 34χρονος Αλβανός, παλιός γνώριμος των Αρχών από το 2013 για σύσταση εγκληματικής ομάδας και ληστείες, συνελήφθη μαζί με έναν 30χρονο αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί σε Τμήμα Ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας και κατηγορούνται για εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (18/3), όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην περιοχή του Κολωνού με μία γυναίκα η οποία φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με τον 34χρονο Αλβανό. Εκεί με την απειλή όπλου απαίτησαν από τη συγκεκριμένη να τους δώσει ένα χρηματικό ποσό που φέρεται να χρωστούσε, ενώ αποχώρησαν από το σημείο αφού πρώτα της απέσπασαν το αυτοκίνητο, με το οποίο είχε μεταβεί στη συνάντηση, ως «εγγύηση» μέχρι την παράδοση του συνόλου του χρηματικού ποσού. Το εν λόγω αυτοκίνητο βρέθηκε από τους αστυνομικούς, βραδινές ώρες της 19-3-2022 σταθμευμένο στην περιοχή του Κολωνού.



Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών η οποία ανέλαβε και την προανάκριση, ενώ μετά από επιχείρηση το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθησαν ο 34χρονος Αλβανός και ο 30χρονος αστυνομικός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο σπίτι του αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι, το οποίο εστάλη Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ για εξέταση, ενώ ο αστυνομικός κατηγορείται επιπλέον για «παράβαση του Νόμου περί οπλοφορίας και χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς».

Πηγή: www.newsbeast.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια