Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε σοκ η σύντροφος του 31χρονου που βίασε την νταντά: Αν ήξερα, δεν θα ήταν πατέρας του παιδιού μου



Η γυναίκα δηλώνει ότι έχει χωρίσει με τον 31χρονο και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της για να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύντροφος του 31χρονου που ομολόγησε πως βίασε μία 18χρονη νταντά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η γυναίκα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα όσα συνέβησαν, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί, ο πατέρας του οποίου έχει ήδη προφυλακιστεί.



"Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα περάσει, όσα χρόνια θα περάσει, στη φυλακή. Εντάξει; Όλο αυτό που γίνεται το έξω, το τραβάω εγώ, δεν το τραβάει κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να πάρω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασής μου" είπε αρχικά στον Alpha και στην εκπομπή "T-Live".


Πρόσθεσε πως έμαθε τι συνέβη από τους αστυνομικούς που την πήραν τηλέφωνο και αποκάλυψε πως έχει χωρίσει πλέον με τον πατέρα του παιδιού της. "Το παιδί μου σε λίγο θα γεννηθεί και καλώς ή κακώς βρισκόμαστε στην Ελλάδα, που τα πάντα μαθαίνονται" σημείωσε, τονίζοντας πως δεν γνώριζε αυτή την πλευρά του συντρόφου της

Δεν θα ήταν ούτε σύντροφός μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου αν περίμενα κάτι τέτοιο" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να οδήγησε τον 31χρονο στον βιασμό, η γυναίκα απάντησε: "Δεν μπορώ να γνωρίζω. Δεν ξέρω. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Εγώ θέλω να πιστεύω...πώς θέλετε να το πείτε; Αφέλεια; Δεν ξέρω πώς θέλετε να το πείτε..ότι...δεν ξέρω...ότι έχει κάποιο θέμα. Κάποιο ψυχιατρικό...κάποιο...Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας εξηγήσω. Μπορεί να ήταν υπό την επήρεια ουσιών..τι να σας πω..δεν ξέρω. Δεν γνωρίζω. Τι να σας πω;" ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βιασμός έγινε στο σπίτι του πεθερού του 31χρονου, ο οποίος ζήτησε από την 18χρονη νταντά να συναντηθούν για να αναλάβει την φύλαξη του παιδιού του και υπό την απειλή μαχαιριού την βίασε.

"Εγώ θέλω λίγο όσο γίνεται να ηρεμήσω, γιατί έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα αυτή τη μιάμιση βδομάδα και προσπαθώ λίγο να συναρμολογήσω τα κομμάτια μου, γιατί από ώρα σε ώρα εγώ μπορεί να γεννήσω και θα έχω να ανταπεξέλθω με ένα μωρό. Εγώ έχω να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου, δεν νομίζω να εχει λογική ότι θα επέτρεπα εγώ να γίνει κάτι τέτοιο. Και καμία γυναίκα πιστεύω. Βάσει λογικής δεν θα επέτρεπα να γίνει κάτι τέτοιο. Σπίτι των γονιών μου, που εγώ είμαι ετοιμόγεννη και είχαμε στην κούνια του παιδιού μου και τα πράγματα του δικού μου του παιδιού. Κανενός άλλου. Είναι δικό μου. Μόνο" υπογράμμισε η σύντροφος του κατηγορούμενου.









Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια