Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΣΕΠ: 300 προσλήψεις ΕΠΟΠ σε Πολεμική Αεροπορία και Ένοπλες Δυνάμεις







Βγήκαν οι προκηρύξεις για τις θέσεις στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων και στην Πολεμική Αεροπορία

Νέες προκηρύξεις εξέδωσε το ΑΣΕΠ σχετικά με τις προσλήψεις ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων και στην Πολεμική Αεροπορία. Συγκεκριμένα ζητούνται 20 θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων και 281 άτομα στην Πολεμική Αεροπορία.

Πιο αναλυτικά:
Προσλήψεις ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων



Με προκήρυξη του ΑΣΕΠ που υπογράφει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, προκηρύσσονται 20 θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, για τις ειδικότητες:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. (Γεννηθέντες από 1-1-1995 έως 31-12-2003) και να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60μ. οι άνδρες και 1,55μ. οι γυναίκες.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα που αναγράφονται στην προκήρυξη, τη σωματική ικανότητα που καθορίζεται γι’ αυτήν την ειδικότητα, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.


Προσλήψεις 281 ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία

Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πλήρωση διακοσίων ογδόντα μίας (281) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), στην Πολεμική Αεροπορία.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα και εφόσον συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ’ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, θα τοποθετηθούν αποκλειστικά σε μονάδες - υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρονται σε άνδρες και γυναίκες.

Πηγή:www.alfavita.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια