Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγρίνιο: Ανήλικος τραυμάτισε με μαχαίρι 29χρονο - Βρέθηκε ημιλιπόθυμος από γείτονες





Ο νεαρός είχε διαπληκτισμό με ανήλικο 16,5 ετών, που φέρεται να του προκάλεσε τραύμα στην κοιλιά


Αιματηρό επεισόδιο στο Αγρίνιο με τραυματισμό ενός 29χρονου, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από ανήλικο μέσα στο σπίτι του

Οι προσωπικές διαφορές ήταν η αιτία του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/3) στο Αγρίνιο και που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 29χρονου.

Ο νεαρός είχε διαπληκτισμό με ανήλικο 16,5 ετών, που φέρεται να του προκάλεσε τραύμα στην κοιλιά, με αιχμηρό αντικείμενο, όπως αναφέρει το agrniniopress.gr που δημοσιεύει φωτογραφίες από το σημείο. Ο δράστης στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο, με δίκυκλο.
Ο 29χρονος εντοπίστηκε από γείτονες, αιμόφυρτος και ημιλιπόθυμος, στο αυτοκίνητό του, μετά την απόπειρα που έκανε για να πάει στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Στη θέα του τραυματισμένου νεαρού οι περίοικοι, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 29χρονο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σε βάρος του ανηλίκου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητείται από την Ασφάλεια Αγρινίου.

Πηγή: www.newsbomb.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια