Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τριήμερο 25ης Μαρτίου -Μαρουσάκης: Αναλυτική πρόβλεψη για τον καιρό



Ο καιρός αρχίζει και θυμίζει πλέον... κάτι σε άνοιξη, με τις πολικές θερμοκρασίες να υποχωρούν και το τριήμερο να κυριαρχούν καλύτερες καιρικές συνθήκες. Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης αναλύει τα φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.


Σύμφωνα με τον ειδικό, που μίλησε στο Open στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», πέρασε η διαταραχή που έδωσε έντονα φαινόμενα μέχρι και χθες προς ανατολικά και νότια και πλέον «είμαστε σε ομαλές συνθήκες».



Αύριο, 25η Μαρτίου, αναμένονται ομαλές οι συνθήκες. «Θα έχουμε πιο θερμές αέριες μάζες από την κεντρική Μεσόγειο, φεύγουν οι πολιτκές αέριες μάζες και έρχονται θερμότερες. Ανεβαίνει η θερμοκρασία και, μάλιστα, θα αγγίξει έως και τους 23 βαθμούς» και προβλέπονται πολλές ώρες ηλιοφάνειας, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη.



Αύριο αλλά και κατά το Σαββατοκύριακο, ειδικότερα, αναμένονται θερμοκρασίες από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα, σε ολόκληρη τη χώρα, εξασθενούν και οι βοριάδες σιγά σιγά και «από αύριο θα είναι καλοτάξιδες οι θάλασσες». Ωστόσο, στο Καρπάθιο πέλαγος προς τη Ρόδο θα επιμείνουν για λίγο οι βοριάδες.





Την Κυριακή θα έχουμε αραιές συννεφιές και ίσως προς το απόγευμα πρόσκαιρες βροχές προς τα βόρεια.



«Πλέον είμαστε σε ανοιξιάτικο καιρικό μοτίβο», τόνισε στο τέλος ο μετεωρολόγος.



Πηγή:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια