Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη στην Πύλο φυγόποινος που τον αναζητούσαν από το 2018

peripoliko

Σε βάρος του εκκρεμούσαν οι δύο καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες 

Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια είχαν χαθεί τα ίχνη ενός απατεώνα που είχε καταδικαστεί δυο φορές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος ως την στιγμή που τον εντόπισαν τυχαία στην Πύλο οι αστυνομικοί του τμήματος Πύλου - Νέστορος.
Από τον έλεγχο που έκαναν στον 63χρονο Έλληνα το πρωί της Πέμπτης, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν οι δύο καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες που είχαν εκδοθεί από το 2018. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Φυγόποινη αλλοδαπή συνελήφθη για διακίνηση μεταναστών

Σε περιοχή της Καστοριάς, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας μια 33χρονη αλλοδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ορεστιάδας για συναυτουργία σε μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας. Η αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Ορεστιάδα για να απολογηθεί.

Πηγή: www.protothema.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια