Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απόδραση στην Κρήτη: Κατά συρροή δολοφόνος ο Πακιστανός – Το who is who των πέντε


Ανθρωποκυνηγητό
 έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, για τον εντοπισμό των πέντε κρατουμένων που κατάφεραν να αποδράσουν τα ξημερώματα από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Οι πέντε ποινικοί κρατούμενοι απέδρασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την τουαλέτα των κρατητηρίων με τις ακριβείς λεπτομέρειες να μην έχουν γίνει γνωστές για την ώρα, ωστόσο άγνωστο παραμένει το πως κατάφεραν να βγουν από το Αστυνομικό Μέγαρο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Μάλιστα, όπως έγραψε το Creta24, για την απόδραση των 5 βαρυποινιτών έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ποιοι είναι οι πέντε δραπέτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι τέσσερις Αλβανοί και ο ένας Πακιστανός έχουν βαρύ ποινικό παρελθόν.

Ο τελευταίος μάλιστα ηλικίας 35 ετών έχει καταδικαστεί σε τρις ισόβια για ανθρωποκτονίες κατά συρροή. Ο Πακιστανός είναι φυλακισμένος από το 2011.

Ανάμεσα στους δραπέτες είναι και ένας 43χρονoς Αλβανός καταδικασμένος για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες, εκ των οποίων μάλιστα η μία ήταν θανατηφόρα. Ο 43χρονος είναι καταδικασμένος από τις 17/5/2016.

Την ίδια ημερομηνία ξεκίνησε να εκτίει την ποινή του και ο τρίτος δραπέτης, επίσης Αλβανός, ηλικίας 32 ετών. Ο άνδρας έχει καταδικαστεί για μία ληστεία, με τα παραπάνω στοιχεία να «δείχνουν» πως πιθανότατα πρόκειται για ληστεία που διέπραξαν από κοινού οι δύο δραπέτες.

Ο τέταρτος δραπέτης είναι ένας 34χρονος Αλβανός καταδικασμένος για υπόθεση ναρκωτικών και φυλακισμένος από το 2019, ενώ ο πέμπτος επίσης Αλβανός, ηλικίας 29 ετών και καταδικασμένος επίσης για ναρκωτικά. Ο τελευταίος ξεκίνησε να εκτίει την ποινή του το 2017.

Το νέο σενάριο για την μεγάλη απόδραση

Οι αρχές μάλιστα εξετάζουν πολύ προσεκτικά την υπόθεση, με όλα τα σενάρια να είναι για την ώρα ανοιχτά.

Ένα από αυτά θέλει τους δραπέτες οι οποίοι κρατούνταν όλοι στις φυλακές Κορυδαλλού και ήρθαν στην Κρήτη με μεταγωγή από τις φυλακές Κορυδαλλού να είχαν οργανώσει καλά το σχέδιό τους από καιρό.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια